Penitenciar

Evanghelia nu poate fi inchisă!


Vizită la penitenciar

Unul din cele mai mari daruri ale vieţii este acela de a fi complet liber…liber să te exprimi, să vorbeşti, să râzi, să te bucuri de relaţii unii cu alţii. Cu toate acestea, există o lume în care bărbaţi, femei şi în foarte multe cazuri chiar tineri îşi trăiesc viaţa închişi, în spatele gratiilor departe de tot ceea ce le este drag, departe de copiii lor şi de familiile lor şi departe de lucrurile apropiate inimilor lor. Acest loc este penitenciarul.

Nu există oameni perfecţi! Nu există părinţi perfecţi! Viaţa unui om are valoare tocmai pentru că Dumnezeu a investit în ea. Viaţa unei persoane are valoare nu pentru ceea ce s-a făcut cu ce a pus Dumnezeu în ea, ci are valoare pentru ceea ce a investit Dumnezeu în aceasta. Dacă mesajul pe care îl transmitem acestor oameni este un mesaj de dragoste şi vine direct din inimă, acesta îi poate vindeca, îi poate încuraja şi pot ieşi victorioşi din această încercare a vieţii lor! La sfârştul zilei tot ceea ce contează este harul şi îndurarea lui Dumnezeu şi nu realizările şi împlinirile noastre pământeşti.


Obiective
  • De a aduce mesajul salvării şi speranţa restaurării pentru o viaţă victorioasă pentru fiecare prizonier;
  • De a încuraja aceste femei pentru a putea trece peste această perioadă din viaţa lor fără pierderea contactului cu familia şi copiii şi de a-i reasigura de faptul că penitenciarul nu este nici un capăt de linie pentru ei.
  • De a întrerupe ciclul încarcerării între membrii familiilor acestor prizonieri.
  • De a supraveghea prin păstrarea deschisă a liniilor de comunicare între prizonieri şi membrii familiilor acestora.
  • Sprijinirea autorităţilor care se ocupă de penitenciare prin acordarea de consiliere şi reabilitare a prizonierilor.
  • Asistarea prizonierilor reabilitaţi să se reintegreze în societate şi să trăiască o viaţă productivă şi sănătoasă.
Activităti
  • Programe educaţionale şi disciplinare, saptămânale, în penitenciare
  • Facilitarea vizitelor din partea familiei pentru prizonierii care au pierdut contactul cu familiile acestora pentru o perioadă mai mare de 8 ani.
  • Sprijinirea copiilor de a continua cu educaţia prin asigurarea unor materiale şcolare şi cărţi.
  • Punerea în legătură a membrilor familiilor cu biserici credibile şi solide, din zonele lor, în care aceştia să poată creşte spiritual.

Lider Lucrare

Liliana Cornean

Lider Penitenciar


VIZIUNE

Un individ vindecat şi reabilitat, reunit şi reintegrat în familia lui pentru a aduce un impact pozitiv în societate pentru slava lui Dumnezeu.

MISIUNE

A avea un impact în vieţile celor din penitenciar prin evanghelizare şi ucenicizare în timp ce aceştia sunt păstraţi aproape de familiile lor.

Evenimente