Descarcă Formularul 230

Trimite-l pe adresa office@citam.ro până, cel târziu, în data de 10 Mai 2024 – astfel încât echipa CITAM Romania să aibă timpul necesar procesării formularului.

Contul CITAM Romania

Asociaţia Christ Is The Answer Ministries
CIF: 33942160
Iban: RO88 INGB 0000 9999 1433 9419
Banca: ING OFFICE UVERTURII
SWIFT CODE: INGBROBUXXX

De ce să dăruim?

Noi încurajăm dăruirea ca un act al închinării noastre către Dumnezeu.

Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră. (Matei 6:21)

Deci, dacă n-aţi fost credincioşi în bogăţiile nedrepte, cine vă va încredinţa adevăratele bogăţii?  Şi dacă n-aţi fost credincioşi în lucrul altuia, cine vă va da ce este al vostru? Nicio slugă nu poate sluji la doi stăpâni; căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt, sau va ţine numai la unul şi va nesocoti pe celălalt. Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.” (Luca16:11-13)

Redirectionează 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Vrei să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către cauzele care cu adevărat contează? Completează formularul și depune-l la administrația financiară de care aparții (aici ai lista administrațiilor) ca el să ajungă până pe 25 mai direct la ANAF.

SAU…ȘI MAI SIMPLU: Îl depunem noi în locul tău!

Completează formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii). Datele bisericii CITAM Romania sunt precompletate.

Cum poți completa și trimite online: 

– Descarcă formularul de mai sus
– Completează câmpurile editable
– Semnează folosind semnătura olografă
– Trimite-l pe adresa sustinator@salvaticopiii.ro până, cel târziu, în data de 10 Mai 2023 – astfel încât echipa CITAM Romania să aibă timpul necesar procesării formularului.

    Cum semnezi:

1. Trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată
2. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
3. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
4. Click pe Done, iar semnătura va fi salvată.

Vestea bună e că poți fie să desenezi semnătura cu mouse-ul, fie să încarci imaginea cu ea. Ca să încarci imaginea e simplu: semnezi o foaie albă, faci poză, decupezi cât să fie doar semnătura și o încarci în câmpul menționat mai sus.