CINE SUNTEM NOI

DESPRE BISERICA NOASTRĂ


Despre Noi


SĂ DESCOPERIM…


Christ is the Answer Ministries (CITAM), cunoscută în trecut ca şi Biserica Penticostală Nairobi, a luat fiinţă în anul 1959, în Kenya, ca o ramură (lucrare spirituală) a Adunărilor Penticostale din Canada (PAOC). Începând cu anul 2003 Biserica Penticostală din Nairobi şi-a schimbat denumirea în Biserica Cristos este Răspunsul. Această nouă denumire provine din binecunoscutul motto “Cristos este Răspunsul” şi crezând în acelaşi timp că doar Isus Cristos poate asigura răspunsurile la provocările, încercările şi nevoile cu care se confruntă omul din zilele noastre.

VIZIUNEA NOASTRĂ:

O comunitate de credincioşi care au impact in lume cu Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos, prin puterea transformatoare a Duhului Sfânt.

MISIUNEA NOASTRĂ:

Să-l cunoaştem pe Dumnezeu şi să-l facem cunoscut prin Evanghelizare şi Ucenicizare.

Biserica Christ is the Answer Ministries, ca şi lucrare spiritual, s-a dezvoltat vertiginos de la o singură biserica în Nairobi, ajungând în prezent la un număr de 13 Adunări religioase pe teritoriul Kenyei şi peste hotare, un număr de 7 şcoli, 1 Universitate, precum şi un post creştin de radio şi televiziune. În prezent CITAM este înregistrată ca organizaţie, în 5 ţări diferite printre care Timorul de Est şi Statele Unite ale Americii.

În anul 2013, pastorul Walter Openda, împreună cu soţia acestuia Rosemary Openda au primit sarcina de a pune bazele primei biserici CITAM din Europa, chiar în capitala României, oraşul Bucureşti. Dumnezeu le-a călăuzit paşii spre două cupluri dinamice: Dan & Liliana Cornean şi Felix & Corina Pîngă. Împreună s-au ocupat de problemele juridice şi administrative care au dus la înfiinţarea CITAM ROMANIA. În prezent suntem încântaţi şi bucuroşi, în acelaşi timp, că participaţi la naşterea şi dezvoltarea unei lucrări spirituale dinamice în România.

Mai multe poze puteti vedea aici.
Angajamentul nostru:

Suntem dedicaţi unei lucrări de calitate bazată pe credincioşia Cuvântului lui Dumnezeu, integritate, deschidere şi responsabilitate în toate activităţile pe care le desfăşurăm.

Petru (Pică) Mengher – PASTOR, CITAM ROMANIA