Departamentul MEDIA

TOT CE INSEAMNĂ MEDIA PENTRU A RĂSPÂNDI EVANGHELIA PÂNĂ LA MARGINILE PĂMÂNTULUI.


Departamentul MEDIA

Statisticile arată că peste 40%, la nivel mondial, din populaţia zilelor noastre beneficiază de o conexiune la internet, în comparaţie cu 1% în anul 1995. Deasemenea, este estimat faptul că un adult petrece peste 9 ore/ zi în mediul on-line. Majoritatea oamenilor îşi petrec „timpul digital” pe telefoanele de ultimă generaţie, tablete şi calculatoare de birou. Dacă aceste statistici ar fi de luat în seamă, atunci înseamnă că mediul on-line este următoarea frontieră ce ar putea fi folosită de biserică în sensibilizarea şi conştinetizarea oamenilor.

Aceste aspecte sunt avute în vedere si de CITAM Romania care este determinată să dezvolte un departament durabil on-line pentru a putea răspândi evanghelia prin mijloace media efective.

În lumea contemporană mass-media joacă un rol foarte important. Trăim într-o eră tehnologizată condusă pe mai multe planuri de spaţiul online; deşi acesta nu aduce doar beneficii, noi am ales să creăm o oportunitate de a evangheliza, de a prezenta Cuvântul lui Dimnezeu celor care folosesc spaţiul virtual ca mediu de informare.

Astfel că, echipa media a bisericii CITAM transmite live fiecare slujbă de duminică dimineaţa spre binecuvântarea multora. În anul 2018 echipa media s-a dezvoltat frumos, atât calitativ, cât şi numeric; s-au alăturat echipei Daniel Ungureanu şi Emanuel Vintilă. In acest an, 2019 s-a al[turat echipei si Estera Ceuță. Așadar, in echipa MEDIA sunt implicati atat adolescenti cat si tineri:

 • Daniel Ungureanu
 • Cezar Ioniță
 • Manu Vintilă
 • Estera Ceuță

Privim spre viitor cu încredere în Dumnezeu, dar şi cu mulţumire pentru adolescenţii dornici să slujească Domnului în această arie;

Observăm o creștere progresivă a vizionărilor slujbelor pe canalul de Youtube al bisericii și al vizualizărilor în rândul postărilor pe pagina oficială de Facebook. În acest an ne-am facut remarcabili si in alte retele de socializare precum: Twitter si IntagramObiective
 • Crearea unei reţele de credincioşi în toate colţurile lumii conectaţi la Cristos care este în centru;
 • Răspândirea evangheliei lui Isus Cristos până la marginile pământului;
 • De a oferi şi de a face disponibile materiale doctrinare, sonore, creştine atât prin materiale media audio cât şi prin materiale editate.
Activităti
 • Transmiterea în direct a tuturor serviciilor CITAM Romania;
 • Înregistrarea şi multiplicarea predicilor şi învăţăturilor propovăduite de la amvon;
 • Asigurarea de reviste în format electronic şi editate, broşuri precum şi orice alte materiale care conţin informaţii şi rapoarte privind biserica şi lucrarea acesteia;
 • Folosirea platformelor media, precum Facebook, Youtube, Twitter, şi altele, pentru răspândirea evangheliei;
 • Actualizarea în mod regulat a paginii web şi a altor aplicaţii;
 • De formare cu privire la cele mai bune practici în domeniul mass-media.


MEDIA este o parte esențială a fiecărei biserici. Utilizarea eficientă a mass-mediei joacă un rol important în răspândirea Evangheliei într-un mod dinamic.
MISIUNE
De a transmite şi dezvolta creștinul cu cuvântul lui Dumnezeu prin toate platformele electronice disponibile.
VIZIUNE
Creştini transformaţi care să aibă un impact asupra lumii prin mijloace media şi electronice.
Evenimente