Tineret

Conducerea tinerilor într-o experienţă completă a Salvării.TINERET

Biblia ne învaţă că dacă ai o relaţie personală cu Dumnezeu, eşti şi dornic să îţi păstrezi curată cărarea, iar dacă tânjeşti după Duhul Lui, după Slava Lui şi după măreţia Lui, atunci faci tot posibilul pentru a te păstra curat. Indiferent de consecinţe, de preţul care trebuie plătit şi de lucrurile la care trebuie să renunţi.

Domnul nu doreşte tineri cu inima împărţită. El nu tânjeşte după oameni care să stea cu picioarele pe două hotare. El doreşte tineri dedicaţi, cu inima predate Lui în totalitate şi cu sufletul plin de Har.

Trebuie să înveţi să te fereşti de locurile în care te-ai putea murdări. Degeaba spui, dacă ai hainele albe şi mergi undeva unde este numai praf şi mizerie, tot te murdăreşti. De tine depinde ce alegeri faci în viaţă şi unde alegi să-ţi petreci timpul. Ca şi creştini, am ajuns să punctăm atât de mult unele locaţii, încât altele sunt trecute cu vederea. Uneori ar fi mai bine să ţinem minte faptul că omul face locaţia.

Nu înseamnă că dacă prietenul tău nu a căzut în ispită, tu nu vei cădea. Tu ştii punctele tale slabe, tu ştii unde eşti vulnerabil şi fii conştient că diavolul acolo va căuta să te atace. Dacă cineva s-a aruncat în apă şi nu a murit, nu înseamnă că şi tu ştii să înoţi. Ai grijă la punctele în care tu clachezi şi caută să fii mereu în gardă. Diavolului îi place să te ia pe nepregătite.!!!

De aceea trebuie să strângem Cuvântul Domnului în inimile noastre ca să nu păcătuim împotriva Lui.

OBIECTIVE
  • Conducerea tinerilor într-o experienţă completă a Salvării.
  • Disciplinarea tinerilor către maturitatea creştină.
  • Interpretarea implicaţiilor etice a Evangheliei lui Isus Cristos cu scopul dezvoltării de Creştini compleţi.
  • Înzestrarea tinerilor cu Cuvântul lui Dumnezeu şi pregătirea acestora pentru evanghelizarea lumii.
  • Asigurarea de oportunităţi tinerilor în vederea dezvoltării aptitudinilor interpersonale având în vedere contextul creştin.
  • Stimularea tinerilor spre a deveni membrii responsabili in cadrul bisericii şi cetăţeni patriotici.


VIZIUNE

De a zidi tinerii prin ucenicizare şi cunoaşterea personală a lui Dumnezeu în caracterul sfânt şi credinţa creştină aplicată pentru un impact maxim asupra lumii.