SUNT NOU AICI

DE UNDE ȘI CUM ÎNCEP


CUVINTE DE LA PASTORUL BECHER KARANJA

Bună ziua și bun venit pe site-ul bisericii noastre. Este o adevărată bucurie pentru noi să întâlnim persoane noi care doresc să se alăture familiei bisericii noastre. Aici vei găsi informații utile despre noi şi despre ceea ce credem. Misiunea noastra este să-l cunoaştem pe Dumnezeu şi să-l facem cunoscut prin Evanghelizare şi Ucenicizare. Dacă dorişti să te alături bisericii noastre şi să începi o viaţă nouă, suntem bucuroşi să te ajutăm.

Pe măsură ce citești site-ul nostru sperăm să descoperi faptul că suntem o familie. Te încurajăm să iei următorul pas de a te alătura nouă la una dintre întâlnirile noastre. Indiferent unde alegi să îți începi călătoria în viața bisericii CITAM România cum ar fi grupele safari, întâlnirea de la mijlocul săptămânii sau slujba de duminică, noi ne rugăm ca să găsești viață din abundență în Isus Hristos!

Telefon:

0765.440.425

E-mail:

CEdward@citam.org

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI

În calitate de membrii, responsabilitățile noastre unul față de celălalt, sunt precizate în legământul de mebru; legământ bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu, și anume, Biblia.

 • Membru cu drepturi depline;
 • Membru asociat;
 • Membru junior (sub 18 ani).
MĂRTURII SCURTE

 • Suntem rezultatul a ceea ce Dumnezeu a pus în noi şi împreună ne-am dat seama că facem mai mult decât separat şi s-a născut absolut natural această lucrare.

  Emanuel Stancu
  Emanuel Stancu
  Membru
 • Eu văd in momentul acesta că suntem o familie. Şi ce ne dorim este ca această familie să se mărească şi fiecare membru nou care întră în familia asta să simtă intr-adevăr ce inseamnă o familie.

  Silvia Stancu
  Silvia Stancu
  Membru
 • Suntem mai mult decat o biserica...suntem o comunitate. O comunitate care cu adevarat are impact in lume.

  Beniamin Măcină
  Beniamin Măcină
  Membru
Descarca

AICI POTI DESCARCA CEREREA DE MEMBRU

Misiunea noastra este să-l cunoaştem pe Dumnezeu şi să-l facem cunoscut prin Evanghelizare şi Ucenicizare.


LA CE SĂ TE AȘTEPTI

Suntem atât de bucuroși că ai decis să ne vizitezi! Te rugăm să nu eziți să ne trimiți un mesaj sau să ne dai un apel la 031.436.1825/0772.242.116

Cum ajung acolo??

Poți găsi locația noastră pe hartă.

 Ce ar trebui sa port?

Biserica noastră nu impune o anumită ținută. Aici vei vedea unele persoane îmbrăcate casual sau business. Importantă este părtășia cu Domnul nostru Isus Hristos.


PROGRAM

Duminică 10:00 – 12:00
Miercuri 19:00 – 20:15
Joi 19:00 – 21:00LOCAȚIA

Str. Preciziei nr. 12B, sect.6, Bucureşti
Tel: 0772.242.116
E-mail office@citam.roAșadar, indiferent cine ești sau care este lupta ta, te invităm să fii o parte din noi. Serviciile noastre săptămânale sunt caracterizate de închinarea contemporană, învățăturile Biblice devotate, frăția creștină călduroasă, un program interesant pentru copii și grupuri de ucenicie conduse de scopuri.

Rev. BECHER KARANJA București - România