VALORILE

BISERICII NOASTRE


Valorile noastre

CITAM se angajează să dezvolte în adunările, lucrările şi programele sale următoarele valori esenţiale:

Slujire: Suntem dedicaţi în trăirea, predicarea şi învăţarea cuvântului lui Dumnezeu. Dragostea noastră pentru Dumnezeu şi chemarea Lui trebuie să fie puterea noastră călăuzitoare. Puterea şi influenţa Duhului Sfânt este principalul agent al schimbării. Noi preţuim, apreciem şi recunoaştem diversitatea darurilor din şi în Trupul lui Cristos.

Conducere: Suntem dedicaţi transformării dumnezeieşti a conducerii în Biserică şi societate lucru care echipează credincioşii să participe la Marea Trimitere. Oamenii sunt cel mai de preţ bun al nostru în interiorul şi în afara bisericii.

Comunitate: Colaborăm şi existăm, în acelaşi timp, cu şi într-o comunitate. Credem că este responsabilitatea noastră să producem un impact în comunitate de o manieră globală. Vom fi solidari cu cei care au fost sau sunt marginalizaţi de societate.

Familia: Suntem dedicaţi construirii de familii puternice şi eficiente care să servească scopului pe care Dumnezeu l-a stabilit pentru acestea. Credem că familia reprezintă o uniune între un bărbat şi o femeie şi copii acestora.

Integritate: Suntem dedicaţi integrităţii personale şi sfinţeniei în lucrare. Suntem dedicaţi învăţării şi practicii doctrinelor biblice.

Responsabilitate: Suntem dedicaţi unei transparenţe culturale şi responsabilitate în interiorul membrilor noştri şi în comunitate.

Excelenţă: În conformitate cu obiectivul nostru de identitate și de slujire, suntem dedicaţi unei culturi de excelenţă cu privire la serviciile furnizate şi în slujire.

Sfinţenia Vieţii: Promovăm şi respectăm sfințenia vieții începând de la concepție.

Parteneriat: Suntem dedicaţi unor parteneriate cu misiuni de acelaşi fel, biserici, organizaţii para-bisericeşti precum şi alte sucursale sau filiale care se supun sau respectă filozofia misiunii noastre.

Program

Duminică 10:00 – 12:00
Miercuri 19:00 – 20:15
Joi 19:00 – 20:30

Locaţia

Str. Preciziei nr. 12B, sector 6, Bucureşti
Tel: 0772.242.116
E-mail office@citam.ro

Mai multe poze puteti vedea aici.