DEPARTAMENTUL DE FEMEIFEMEI

Lucrarea cu femeile este reprezentată de o părtășie în smerenie față de cuvântul lui Dumnezeu. Această părtășie stabilește mediul în care femeile cresc din punct de vedere spiritual, creează legături în dragoste și lucrează împreună în diferite arii din slujirea creștină. De asemenea este și un mediu în care femeile mai în vârstă pot fi mentori pentru femeile mai tinere.

VIZIUNE

Să investească în femeie pentru ca aceasta să aibă o legăutră a unității cu ceilalți, să fie conștinetă de poverile celorlalți și să aibă impact în lume prin puterea transformatoare a Duhului Sfânt.

Funcția departamentului pentru femei

Acest department este are responsabilitatea de a facilita activitățile lunare pentru femei care se desfășoară în biserica CITAM România. Pe parcursul întâlnirilor femeile își folosesc darurile și talentele lor pentru a zidi trupul lui Hristos. De asemenea relațiile sunt construite și întărite prin studio biblic, părtășie la nivel de grup și prin grupurile de vizitatori.

Femeile se întâlnesc în a treia sâmbătă din lună, iar un grup dintre acestea organizează și facilitează toate activitățile zilei respective. Fiecare grup are un lider care împreună cu ceilalți lideri de grupă, liderul pe department și liderul de onoare se întâlnesc o dată pe lună pentru a conduce lucrarea o dată pe lună.